Kaks kanget: George R. R. Martin, Robin Hobb

Krista Kaer
, kirjastaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George R. R. Martin.
George R. R. Martin. Foto: SCANPIX

Londonis toimunud fantasy ja ulmekirjanduse suursündmusel, 72. korda korraldatud ülemaailmse ulmekirjanduse kongressil Worldcon osales 10 000 huvilist. Sel puhul korraldasid oma kirjanikega seotud üritusi ka mitmed kirjastused ja agentuurid.

 Worldconi aukülaline oli USA kirjanik Robin Hobb ning tema ja ka ühtlasi George R. R. Martini kirjastaja Harper Voyager organiseeris ürituse viimasel päeval nende kahe kirjaniku vestluse. Enne avalikku esinemist anti ajakirjanikele ja kirjastajatele võimalus neile mõni küsimus esitada. Pärast küsimustele vastamist esinesid nad juba Freemason Hallis tuhandele inimesele. Praegu peaksid nad mõlemad juba oma jutu kohaselt usinalt kodus kirjutamisele pühenduma.

Kui suurt uurimistööd te teete oma romaanisarjade jaoks? Mõlema tegevus leiab aset alternatiivsel keskajal, mil määral te ennast keskajaga kurssi viite?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles