Tähtvere rulapark ootab uut hingamist

Signe Ivask
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rulapargi praegune pilt on üsna masendav. Hiilgeaegadel Baltimaade üks suurimaid väliparke peaks uuel suvel olema paremas vormis.
Rulapargi praegune pilt on üsna masendav. Hiilgeaegadel Baltimaade üks suurimaid väliparke peaks uuel suvel olema paremas vormis. Foto: Margus Ansu

Tartu ekstreemsportlased pole rahul Tähtvere rulapargiga, mille obstaaklite konstruktsioon on kulunud ja nõuab väljavahetamist.

Rulataja Jarmo Kangro rääkis, et välipargi olukord pole küll kiita, ent sõita saab seal sellegipoolest. «Vanemad ja kogenumad oskavad pargi olukorda hinnata ja kriitilisemaid kohti vältida,» ütles ta. Need aga, kes pole selles pargis varem käinud, võivad sattuda väikestesse õnnetusse, näiteks kuskile kinni jääda ja seetõttu komistada.

Jarmo Kangro leidis siiski, et tartlastel on, mille üle uhke olla, sest välirulapargi plats on Eesti üks suurimaid, kuhu mahuvad enamasti kõik sõitjad ära.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles