Koolid pakuvad üha enam hommikueinet

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere eragümnaasiumis pakuvad kogu kooliperele hommikusööki sööklateenindajad Riina Varimets (vasakult), Aim­e Viikholm ja Maie Allaste.
Rakvere eragümnaasiumis pakuvad kogu kooliperele hommikusööki sööklateenindajad Riina Varimets (vasakult), Aim­e Viikholm ja Maie Allaste. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Paljud koolilapsed ei söö kodus enne kooli minekut, mistõttu kipuvad koolipuhveti järjekorrad pikaks venima. Nüüd saab paljudes koolides saiakeste asemel süüa midagi toekamat.

Aina enam koole pakub hommikuti lastele putru, sest paljud õpilased ei söö hommikul kodus. Algavast aastast pakub Rakvere eragümnaasium oma õpilastele ja õpetajatele tasuta hommikusööki.

Kooli direktori Anne Nõo selgitusel langetati selline otsus, kuna õpilastel kulub hommikul kooli sisseelamiseks aeg­a. Ühine hommikusöök enne tundide algust valmistab aga päevaks ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles