Klubi Angel sipleb raskustes

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KLubi Angel.
KLubi Angel. Foto: André Altjõe

Tallinna vanalinnas asuva populaarse geiklubi Angel tulevik võib olla kahtluse all, kuna eelmise aasta majandusaruande järgi vaevleb klubi sügavas kahjumis ning ka ettevõtte omakapital on miinustes.

Eelmisel aastal teenis meelelahutusärimeestest vendade Peeter ja Priit Rebase osalusega klubi kahjumit enam kui 660 000 krooni ning klubi haldava Taevaliku Teeninduse OÜ jaotamata kahjum on kokku ligi 2,5 miljonit krooni, kirjutas Eesti Päevaleht.

Majandusaruandele hinnangu andnud audiitor Irina Somova viitas ka sellele, et osaühingu netovara on miinus 570 000 krooni ning juhul kui see langeb alla poole osakapitalist, näeb äriseadustik muuhulgas ette tegevuse lõpetamise või pankrotiavalduse esitamise.

Ettevõtte praeguse tegevjuht Siim Kumari sõnul ulatuvad klubi rahalised raskused temast kaugemale. «Minevikus oli ettevõttel raskusi, mille tulemusel tekkis ka võlgnevusi. Osanikud lisasid kapitali nende probleemide lahendamiseks ja ettevõtte juhtimist muudeti,» ütles Kumari, kes on ametis olnud alates eelmise aasta septembrist.

Uus hoop võib klubi tabada juba õige pea, kuna selle ehitanud OÜ Meifort Baltic Invest Group nõuab kohtu kaudu ligi 630 000 krooni. Viimane eelistung peetakse selles asjas septembris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles