Kukk: IRLi varajane valimiskampaania viis sotsidelt hääli neile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kukk.
Martin Kukk. Foto: Mihkel Maripuu

Reformierakonna peasekretär Martin Kukk leidis TNS Emori viimaseid erakondade populaarsusküsitluse tulemusi kommenteerides, et ilmselt tõi IRLi varajane valimiskampaania sotsidelt hääli neile.

«Paari protsendilistest kõikumistest pikemaid järeldusi ei teeks, aga ilmselt IRLi varajane valimiskampaania algus astmelise tulumaksu teemal viis vasakult tiivalt ehk sotsidelt mõned toetajad neile,» ütles Kukk Postimehele.

Erakondade populaarsustabeli eesotsas oli septembris jätkuvalt Reformierakond, mida toetas 27 protsenti vastanutest. Reformierakonnale järgnesid Keskerakond 26- ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond 23-protsendilise toetusega.

TNS Emor esitab erakondade toetuse nende vastajate põhjal, kel on erakondlik eelistus olemas. Neid inimesi, kes ei osanud eelistada ühtki parteid, oli septembris 33 protsenti. Erakondade igakuise populaarsusuuringu käigus küsitles uuringufirma 27. augustist 17. septembrini 879 valimisealist kodanikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles