Pärnu vana haigla ehitatakse hooldusravikeskuseks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla taastusravi osakond Ravi tänaval.
Pärnu haigla taastusravi osakond Ravi tänaval. Foto: Peeter Langovits

Pärnu haigla vana haiglahoone ehitatakse ümber õendus-hoolduskeskuseks, kus on üle saja voodikoha ning on võimalik pakkuda ka uusi teenuseid.


Projekti kogumaksumus on ligi 66 miljonit krooni, millest Euroopa Liidu toetus on üle 30 miljoni ja ülejäänud osa rahast peab tulema Pärnu haigla omavahenditest, vahendas ERR-i uudisteportaal.

Pärnu haigla juhi Urmas Sule sõnul loob Pärnus Ravi 2 arendatava keskuse valmimine eeldused hooldusravi ja hoolekandeteenuste järjekordade lühenemiseks ja uute teenuste osutamiseks

«See maja sai 1963. aastal ehitatud ajutiselt sisehaiguste osakondade jaoks ja täna tõesti oleme leidnud, et selle hoone baasilt kaasaegse õendus-hoolduskeskuse väljaarendamine Pärnumaa elanikele on õige otsus,» lausus Sule.

«Lähiajal läheb lahti ehitushankeks ja siis me ehitame tõesti juba selle maja hoopis teistsuguseks - me renoveerime ta selliseks nagu tõepoolest peaks välja nägema üks kaasaegne õendus-hoolduskeskus,» lubas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles