Saaremaa rallil saab tähtsaks võit, mitte tiitel

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timmu Kõrge tänavu seni viimane sõit oli juulis Rally Estonial.
Timmu Kõrge tänavu seni viimane sõit oli juulis Rally Estonial. Foto: Karli Saul

Juulis sõidetud Rally Estonia finišis kurtis Timmu Kõrge, et raha on otsas ning ilmselt jääb hooaeg poolikuks. Kaks järgmist Eesti meistrivõistluste etappi jättiski 26-aastane mees vahele, kuid reedel startival Saaremaa rallil on saarlane taas stardis. Koos kaardilugeja Erki Pintsiga sõitval mehel on kaalul ei vähem ega rohkem kui Eesti meistri tiitel. Omaette küsimus on muidugi see, kas tiitel muudab Kõrge kui rallisõitja tuleviku natukenegi helgemaks.

«Vaevalt see tiitel meid tuleviku mõttes aitab, kuid kunagi ei või ju teada,» lausus Kõrge. «Meie jaoks on ehk tähtsamgi lihtsalt Saaremaa ralli võit – ilmselt ka meie suurematele toetajatele, ikkagi Saaremaa mehed.»

Ford Fiesta R5 masinaga sõitev Kõrge saab tiitlit püüda EMV1 klassis. Vaatamata sellele, et ta kahel viimasel etapil ei osalenud, hoiab Kõrge selles klassis endiselt liidrikohta. Venemaa sõitja Radik Šaimiev jääb maha 12 punktiga ning arvestades meeste tasemevahet, võib Kõrge võitu segada vaid ebaõnn või enda eksimus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles