Võimlemiskohtunik uurib inimest

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Liisa Tamm leidis võimlemissaalist hobi kogu eluks.
Anna-Liisa Tamm leidis võimlemissaalist hobi kogu eluks. Foto: Margus Ansu

Kes teeb, see jõuab, teatab Anna-Liisa Tamm, kui imestada, kuidas saab end jagada töö vahel tervishoiukõrgkooli füsioterapeudi õppekava juhina ja võimlemisklubi Janika juhatajana, teha teadust ja olla rahvusvahelise kategooria võimlemiskohtunik.

Tema kalendris on plaanid seatud tuleva aasta juulini, seejuures on kalender vana kooli pabermärkmik, kuigi nutitelefon lebab laual. «No vot, olen tihti olnud olukorras, kus asjad ei toimi. Mehele teeb nalja, et olen paras udupea, telefon ja võtmed on tihtipeale kadunud,» ütleb Tamm. Tiheda ajakava tõttu on ta veendunud autoinimene, mõni aasta tagasi, kui ühel õhtul sõideti pere mõlemad autod mahakandmisele, järgnes sellele kaks kuud kestnud logistiline õudus.

Ütlesite telefonis, et edevuse geen teil täiesti puudub, ome­ti on teie töös väga palju vaja avalikku esinemist ja esiplaanil olemist. Kas tunnete seepärast end ebamugavalt?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles