Jüri Ratas loodab võimuliidule sotsidega

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas
Jüri Ratas Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nii oravatest kui ka sotsidest läbirääkijad jäid eile pika ninaga, kui riigikogu aseesimees Jüri Ratas otsustas jätkata Keskerakonnas, kus tema sõnul on energiat, jõudu, tahtmist.

Tegemist on kolmanda korraga, kui olete kaalunud Keskerakonnast lahkumist, aga ikka jäänud. Esimene kord oli siis, kui teid Tallinna linnapea kohalt ära toimetati, seejärel oli üks parteikongress, kus üsna napilt esimehe koha võitluses Edgar Savisaarele kaotasite, ja nüüd. Millega teid ära, õigemini tagasi meelitati?

Kui räägime 2007. aastast, siis ma pole kunagi kaalunud erakonnast lahkumist. See on kindel. Kui räägime tänasest (eilsest – toim) otsusest, siis minu jaoks oli määrav see, et ma näen, et Eesti poliitilist seisu on vaja muuta. Kui vaadata, kes kõige rohkem Eesti ühiskonnas erinevaid gruppe kõnetab, siis on see sama erakond, kuhu olen 14 aastat kuulunud. See on Keskerakond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles