Talv toob kõrvaltänavatele uued sahad

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Keskkonnateenuste ASi Lõuna regiooni juhi Kalle Voogla sõnul hakkab ettevõte Tartu kõrvaltänavate talihoolduseks soetatud Valtra traktoreid suvel kasutama parkide ja teeäärte niitmisel. Kui talunikud soovivad neid masinad appi heinateole, ei öelda ka neile ära.
Eesti Keskkonnateenuste ASi Lõuna regiooni juhi Kalle Voogla sõnul hakkab ettevõte Tartu kõrvaltänavate talihoolduseks soetatud Valtra traktoreid suvel kasutama parkide ja teeäärte niitmisel. Kui talunikud soovivad neid masinad appi heinateole, ei öelda ka neile ära. Foto: Kristjan Teedema

Lõviosa Tartu tänavatest hoiab sellest sügisest puhtana Eesti Keskkonnateenuste Lõuna regioon. Et jõud kõvasti suuremaks läinud tööpõllust ikka üle käiks, soetas ettevõte talviseks tänavapuhastuseks kümme uut traktorit.

Kollaste kriipimata sahkade ja läikiva värviga kaheksa Valtra traktorit seisid eile Tähe ja Sepa tänava ristis Eesti Keskkonnateenuste Lõuna regiooni õues sirges reas. Veidi kaugemal olid stardivalmis veel kaks uut laadursüsteemiga Valtrat, millel saab saha asendada kopaga.

«Reguleeritav sametkattega iste, reguleeritav rool, stereo ja ka konditsioneer, kuigi tegu on talihooldustehnikaga,» tutvustas Eesti Keskkonnateenuste Lõuna regiooni juht Kalle Voogla uusi Valtraid lähemalt. «Väga mugav juhtimissüsteem, ei pea kange kabiini pidi taga otsima.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles