Parim on Noa Peakoka Saal

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Noa restoran

Sel aastal võis täheldada, et hea restoran ei ole enam ainult toit, vaid söögist, joogist, teenindusest ja miljööst koosnev tervik,» rääkis Eesti parimate söögikohtade valimist korraldanud Aivar Hanson. Ta rõhutas, et just nende nelja näitaja koosmõju on elamuse saamiseks väga oluline. «Restoranid on valmis rohkem kui iial varem pakkuma elamust ja töötavad selle nimel,» kinnitas ta.

Tänavu saidki neli kõige kõrgemale jõudnud restorani – Alexander (Pädaste mõis), Horisont, Noa Peakoka Saal ja Tchai­kovsky – toidu eest võrdselt punkte ning otsustavaks said jookide, teeninduse ja miljöö eest antud hinded.

Peakokk Tõnis Siiguri hinnangul tõi Noa Peakoka Saalile võidu vabaduse meeleolu. «Inimesed ütlevad, et nad tunnevad, nagu nad ei olekski Eestis, vaid kusagil reisil, nagu noaga tavaelust ära lõigatud – see tunne inimestele meeldib ja seni oli see kättesaamatu,» rääkis Siigur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles