Odd Hugo: oleme jätnud Eesti publiku natukene lohakile

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odd Hugo turnee algas eelmine nädal Hollandis, tagasi Eestis on bänd detsembri alguses. Bändiliikmed Rando Kruus (vasakult), Aigor Post ja Oliver Vare, puuduvad Kaarlo Nõmmsalu ja Henri Aruküla.
Odd Hugo turnee algas eelmine nädal Hollandis, tagasi Eestis on bänd detsembri alguses. Bändiliikmed Rando Kruus (vasakult), Aigor Post ja Oliver Vare, puuduvad Kaarlo Nõmmsalu ja Henri Aruküla. Foto: Margus Ansu

Tartu bänd Odd Hugo on tegutsenud juba üle kahe aasta. Eile alustas bänd turneed, mille käigus esinetakse Hollandis, Saksmaal ja natukene ka Belgias. Bändi liikmed nimetavad ise seda veidi naljatades uute laulude õppimise turneeks.

Liikmete sõnul on nende muusika žanri väga raske määratleda ja sellega alati keerutatakse, sest nad ise ka täpselt ei tea, mida nad teevad. Mängitakse näiteks ukulelet, mille järgi võiks öelda, et nende muusika on akustiline ja folgilik. Aga neil on ka digiklaver ja elektrikitarr, mis toovad kuuldavale rokki ja bluusi. Vahepeal mängitakse veel puhkpille.

Mis peitub Odd Hugo nime taga?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles