IT-äri ootab naisi

, majandusreporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Transferwise'i finants- ja pangaoperatsioonide juhi Triin Hertmanni sõnul on IT-ettevõtete eelis see, et töötada saab paindliku ajagraafiku alusel.
Transferwise'i finants- ja pangaoperatsioonide juhi Triin Hertmanni sõnul on IT-ettevõtete eelis see, et töötada saab paindliku ajagraafiku alusel. Foto: Sander Ilvest

Üks põhjuseid, miks naised hindavad tööd IT-firmas, on just paindlik tööaeg – statistika kohaselt kulutavad naised kodustele töödele  ligi kaks korda enam aega kui mehed.

«Kui ma neile ütlen, et kui lapsed haigeks jäävad, siis nad saavad kodus töötada, on nad väga rõõmsad ja tänulikud,» ütles IT-ettevõtte Transferwise finants- ja pangaoperatsioonide juht Triin Hertmann.

Isegi kui inimene on õhtuses vahetuses, saab ta võtta lapse lasteaiast, toimetada ning kodust edasi töötada. «See on väga suur pluss, mida ei osata Eestis veel väärtustada,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles