Tudengid mõtlesid välja satiirilise lauamängu

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengid Taavi Emajõe (vasakult), Argo Ingver ja Madis Sulg on mängulaua juba kätte saanud. Selle nädala jooksul ootavad nad trükist veel mängukaarte, et õige pea hakata toodet müüma.
Tudengid Taavi Emajõe (vasakult), Argo Ingver ja Madis Sulg on mängulaua juba kätte saanud. Selle nädala jooksul ootavad nad trükist veel mängukaarte, et õige pea hakata toodet müüma. Foto: Kalev Saar

Põltsamaalt pärit tudengite ning heade sõprade Madis Sulgi, Taavi Emajõe ja Argo Ingveri kirg on lauamängud. Suurest huvist tekkis neil idee üks mäng ka ise välja mõelda. Peagi saabubki müügile humoorikas «Seltsimees Puu Eestit vallutamas».

Mängu idee seisneb selles, et Eestisse on tunginud müstiline seltsimees Puu, kes on äkkrünnakuga vallutanud peaaegu kogu riigi.

Mängijate eesmärk on võistelda ja välja selgitada, kes saab kõige esimesena kodumaa vabastatud ning seltsimehe Eestist välja löödud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles