Piletimäng: võida piletid suurejoonelisele ABBA šõule!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Promopilt

Postimehe Tallinncity portaal viib piletimängu võitjad 21. detsembril Saku Suurhallis toimuvale suurele ABBA tribuutšõule, mis on pühendatud kuulsa Rootsi bändi 40. juubelile.

Armastuse ja Rootsi hingega Skandinaavias loodud «THE SHOW» järgib ABBA lugu Eurovisioonist kuni suure eduni edetabelites. Seda esitab Rootsi bänd Waterloo, mis on maailmakuulus ABBA elustaja, kaasa teevad ka Londoni Riiklik Sümfooniaorkester ning teiste hulgas kuulsad ABBA muusikud, nagu Ulf Andersson (saksofon), Lasse Wellander (kitarr), Janne Schaffer (kitarr), Mats Ronander (kitarr), Rutger Gunnarsson (bass) ja Roger Palm (trummid), kes on lavastusega «THE SHOW» tuuritanud palju kordi.

Piletimängus osalemiseks:

Mine Tallinncity Facebooki lehele ja hakka meie fänniks.

Leia postitus teemal: Piletimäng: võida piletid ABBA šõule Tallinnas!

Jaga ja vajuta «like» ning kirjuta postituse alla oma kontakt (meiliaadress, võimalusel ka telefon).

Nii oledki osalenud piletimängus. Tallinncity neljapäeval välja võitjad, kes saavad koos kaaslasega kontserdipiletite õnnelikeks omanikeks. Võitja tehakse teatavaks Facebookis ning temaga võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles