Tartu tüübid 2014: rahatu tegija

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Josh Merle Tootsi joonistus

Kui oleks raha, küll siis alles teeksin, aga eelarve on just minu tegevusala koha pealt väga väike! Jälle jäin rahast ilma! Miks mina ei saanud, kui peaaegu kõik teised said?! Sedasorti hädaldusi on olnud tihtipeale kuulda nii kultuuri kui ka spordi alal tegutsejatelt.

Keegi ei jõua kokku arvata, kui palju rahvusvahelist tähelepanu äratavaid näitusi, kümneid tuhandeid osalejaid kokku meelitavaid festivale ja maailmarekordilisi isiklikke saavutusi on jäänud seetõttu olemata. Olematus võiks olematu olla, kui oleks vaid piisavalt raha.

Üks selliseid rahatuid tegijaid, keda saatus on nöökinud ja toetusest ilma jätnud juba mitu aastat, leidis Kassitoomelt jaaniööl rahapaja. Ta läks lauluväljakult kontserdilt tulles teed lõigates otsejoones läbi oru, komistas maast välja ulatuva sanga taha ja nägi sealsamas sinist virvendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles