Pakane pani uisuplatsidel töö käima

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile hommikul Tamme staadioni liuvälja kastnud sihtasutuse Tartu Sport haldusjuht Mati Tolmoff tõdes, et töö võtab aega. Siiski avaldas ta lootust, et uisutajad pääsevad platsile neljapäeval.
Eile hommikul Tamme staadioni liuvälja kastnud sihtasutuse Tartu Sport haldusjuht Mati Tolmoff tõdes, et töö võtab aega. Siiski avaldas ta lootust, et uisutajad pääsevad platsile neljapäeval. Foto: Kristjan Teedema

Eilne pakaseline hommik lükkas käima Tartu tuntud uisuplatsidel lõpuks jääteo ning juba sel nädalal saavad spordihuvilised kindlasti uisutada. Veidi muret valmistavad jäämeistreile siiski ilmataadi kapriisid, sest sulailm tõotab naasta paari päeva pärast.

Tuleb ilm nädalalõpul milline ta tuleb, nii kesklinnas kaubamaja kõrval, Tamme staadionil kui ka Tähtveres laululaval püütakse jääkihti kasvatada võimalikult palju, et see ära ei sulaks.

Kui ilm peaks püsivalt külmaks jääma, tekib uisutamisvõimalusi ilmselt veelgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles