Staarihakatis ähvardab päris staare tulistada

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et staarisaatesse pääseda, lubab Viljandi kultuuriakadeemia tudengi Rauno Polmani kehastuses noormees tulistada žüriisse kuuluvaid päris staare, keda kehastavad Liis Lemsalu (vasakult), Mart Sander ja Mihkel Raud.
Et staarisaatesse pääseda, lubab Viljandi kultuuriakadeemia tudengi Rauno Polmani kehastuses noormees tulistada žüriisse kuuluvaid päris staare, keda kehastavad Liis Lemsalu (vasakult), Mart Sander ja Mihkel Raud. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Uues Teatris esietendub täna õhtul Mihkel Raua staarisaatenäidend «Viimne voor», mille on lavastanud Ingomar Vihmar ja milles haarab relva noormees, kes kindlasti soovib laulda ka teist laulu, et pääseda saatesse.

Näidendi tõi kaks aastat tagasi oma versioonis välja Von Krahli teater pealkirjaga «Järgmine voor». Seejärel arendas Mihkel Raud oma näidendit edasi ja see jõudis lavale Ameerikas pealkirja «American Monkey» all. Praegu on lavastused valmimas Soomes ja Moskvas.

TV3 näitas detsembris telelavastust «Viimne voor», selles on needsamad näitlejad, kes tulevad vaatajate ette ka nüüd Tartu Uues Teatris. Staaridena on žüriilaua taga Mart Sander, Liis Lemsalu ja Mihkel Raud ning saatesse üritab pääseda Viljandi kultuuriakadeemia 10. lennu näitlejatudeng Rauno Polman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles