Stalnuhhin loobus osalemast Eestit mustaval konverentsil

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni saadiku Mihhail Stalnuhhini sõnul polnud tal kavatsust Peterburi konverentsile sõita.
Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni saadiku Mihhail Stalnuhhini sõnul polnud tal kavatsust Peterburi konverentsile sõita. Foto: Peeter Langovits

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni saadik Mihhail Stalnuhhin loobus osalemisest eile ja täna Venemaal Peterburis toimuval konverentsil, mille teema on Eesti ja Läti Euroopa Liidu eesistumisest tulenev oht rahvusvahelisele julgeolekule.

«Mulle küll laekus kutse konverentsil osalemiseks, kuid kuna riigikogus on samal ajal tööpäevad, siis ma ei hakanud seda kutset üldse lähemalt vaatamagi, sest ma ei kavatsenud sinna niikuinii sõita. Mälu järgi pidi seal räägitama Eesti ja Läti eesistumisest Euroopa Liidus,» ütles Stalnuhhin Postimehele.

26.–27. jaanuaril toimub Peterburis Smolninskaja hotellis konverents, mille teema on «Demokraatiaprobleemidega riigid Euroopa Liidu eesotsas aastatel 2015 ja 2018: ohud globaalsele julgeolekule». Konverentsi korraldajad on Venemaa Poliitikateaduste Assotsiatsioon, Peterburi Riiklik Ülikool ning Loogika, Kognitoloogia ja Isikuarengu Instituut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles