Kanepi ja Kontaveidi esimene paarismäng lõppes kaotusega

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennise Fed Cupi Euro-Aafrika tsooni teise grupi turniiril kaotas Eesti teisel päeval 1:2 Lõuna Aafrika Vabariigile. Otsutsvaks sai paarismäng, kus Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit jäid 6:3, 3:6, 4:6 alla Chanel Simmondsile ja Chanelle Scheepersile.
Tennise Fed Cupi Euro-Aafrika tsooni teise grupi turniiril kaotas Eesti teisel päeval 1:2 Lõuna Aafrika Vabariigile. Otsutsvaks sai paarismäng, kus Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit jäid 6:3, 3:6, 4:6 alla Chanel Simmondsile ja Chanelle Scheepersile. Foto: Sander Ilvest

Eesti tennisenaiskond pidi eile koduväljakul toimuval Fed Cupi Euro-Aafrika tsooni teise grupi kohtumises tunnistama Lõuna-Aafrika Vabariigi paremust, külalised võitsid 2:1.

Eesti jaoks algas eilne võistluspäev hästi, kui Anett Kontaveit (WTA 172.) alistas 6:3, 6:3 Chanel Simmondsi. «Suutsin vastase mängu ära lõhkuda. Ise tegin aga vähem kiirustamisvigu. Minu mäng läheb pidevalt kindlamaks,» sõnas Kontaveit pärast üksikmängus saadud võitu.

Edasi eestlannade jaoks asjad enam nii ladusalt ei kulgenud. Teises üksikmängus teenis võidupunkti Lõuna-Aafrika Vabariik, kui nende esinumber Chanelle Scheepers (WTA 83.) alistas 6:4, 6:3 Kaia Kanepi (WTA 48.). Paarismängus käis duo Scheepers-Simmondsi jaks Kanepist ja Kontaveidist üle 3:6, 6:3, 6:4.

«Üksikmängu teises setis mõtlesin juba paarismängu peale. Ei tundnud end kõige värskemalt,» tunnistas hiljuti haiguse küüsis olnud Kanepi pärast paarismängu. «Enesetunne on üldiselt hea, kuid lihased pole selle koormusega harjunud. Jään veel hiljaks oma liikumise ja reaktsiooniga. Väikesed detailid, aga tennisemängus olulised.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles