Tänak peletas endast ebakindlust

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2015. aasta tõi naasmise M-Sporti meeskonda.
2015. aasta tõi naasmise M-Sporti meeskonda. Foto: Timo Anis

Kuigi Ott Tänak ja Raigo Mõlder asusid pärast Rootsi MM-ralli esimest täispikka päeva soliidsel 5. kohal, polnud meeste olekus rahulolu – hommikustel kiiruskatsetel kogunes võrdluses parimatega liiga palju kaotussekundeid. Mehed ei suutnud mõista, milles asi, teadmatus aga tekitas omakorda ebakindlust.

Enne kaheksandat kiiruskatset leppisid saarlased omavahel kokku, et teevad restart’i ja proovivad sõita taas hea tujuga. «Võtsime hoogu maha ja sõitsime rahulikumalt, et saada lõpuks aru, mis seisus oleme. Need kiiruskatsed läbisime puhtalt ja eriliste probleemideta,» rääkis Tänak.

Tegelikult kulges terve teine ring Tänaku ja Mõlderi jaoks paremini kui hommikune kiiruskatsete esimene läbimine. Liidritele kaotati vähem ja tänu auto kindlalt teel hoidmisele kerkiti mitmest libeduses vääratanud konkurendist mööda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles