Politseireid lõbustusasutustes viis viie illegaali avastamiseni

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianna Loorents/Õhtuleht

Möödunud nädalavahetusel kontrollisid politsei ning kodakondsus– ja migratsioonibüroo ametnikud Ida prefektuuri teenindataval territooriumil lõbustusasutusi ning tuvastas mitmeid rikkumisi.

Reede ja laupäeva öösel läbiviidud reidi eesmärgiks oli tagaotsitavate, Eestis ebaseaduslikult viibivate isikute ning alaealistega seotud õigusrikkumiste tuvastamine.

Kahe päeva jooksul külastasid politseiametnikud 17 lõbustusasutust, sealhulgas baare ja diskoteeke Narvas, Sillamäel, Kohtla- Järvel, Jõhvis ning Iisakus, teatas Ida prefektuur.

Kontrolli käigus selgitati välja 15 väärtegu. Baarides tabati üheksa alkoholi tarvitanud alaealist ning üks avaliku korra rikkuja.

Illegaalide võimalikke viibimiskohti kontrollides avastati viis inimest, kes viibisid Eestis selleks seaduslikku alust omamata.

Ida prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo migratsioonijärelvalve talituse peainspektori Veljo Uustal sõnul oli tegemist politsei- ja piirivalveameti erinevate büroode koostööga ning operatsiooni tulemustega võib rahule jääda.

«Edaspidi planeerime ka sarnaseid kontrolle, kuid mitte ainult lõbustusasutustes, vaid ka majandustegevusega tegelevates ettevõtetes,» lisas Uustal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles