Tarmo Sumberg: kui palju lolle me suudame siia meelitada?

, hotelliettevõtja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Sumberg
Tarmo Sumberg Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Kas Eesti trump turistide meelitamiseks võiks tõesti olla kallim hind, küsib hotelliettevõtja Tarmo Sumberg, pidades silmas võimukõnelustel arutatud plaani tõsta majutusteenuste käibemaksu.

Ligipääs Eestile on keeruline. Siinsete teenuste hinna ja kvaliteedi suhe on piiripealne – on hulk riike, kus samasugust teenust saab palju soodsamalt. Praegune turismiturg on väga läbipaistev ja mobiilne. Reisi plaaniv inimene näeb veebis kergesti kõikvõimalike sihtkohtade võimalusi ja hindu. Tal on väga kerge ümber mõelda ja valida riik, kuhu on mugavam lennata, kus majutus on odavam. Nii saab ta ju kohapeal rohkem raha kulutada. Kas meie trump turistide siiameelitamiseks võiks olla kallim hind? Öeldakse, et loll ei ole mitte see, kes hinda küsib, vaid see, kes selle hinna maksab. Kui palju siis neid lolle peaks maailmas olema ja kuidas me nad siia Eestisse meelitame?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles