Võru maakonnas tehakse teetruubi ehitustöid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetruup
Teetruup Foto: Henn Soodla

Alates tänasest kuni 25.septembrini on remonttööde tõttu veoautodele liikluseks suletud Valga maakonnas Viljandi-Rõngu maantee 47-ndal kilomeetril asuv Pikasilla sild. Ümbersõit Tõrva kaudu.

Teetruubi ehitusega seonduvalt on alates kell 8-16 piiratud kiirust kuni 30 km/h Võru maakonnas Kuldre-Tagula teel Antsul (km 6,1).

Teetruubi ehitustöödeks suletakse Võru maakonnas liiklusele:
- kell 8-16 Lasva-Pikakannu tee Kühmamäel (km 1,5). Ümbersõit Pindi ja Otsa kaudu;
- kell 8-16 Kuutsi-Peebu tee Kuutsil. Ümbersõit Mehka kaudu.

Põrkepiirete paigaldustöid tehakse Võru maakonnas Võru-Kuigatsi-Tõrva maantee 23-ndal kilomeetril. Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h.

Täna kella 13.30-16.30 on autoralli testsõiduks liiklusele suletud Viljandi maakonnas Vastemõisa-Kõpu maantee kilomeetritel 10,5-14,0. Ümbersõit Puiatu kaudu.

Sobiva ilma korral jätkuvad asfalteerimistööd Harju maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 18-ndal kilomeetril asuval Kanama liiklussõlmes Pärnu-Keila ja õhtupoolikul Keila-Tallinn suuna harudel. Liiklus korraldatakse ümber teiste liiklussõlme harude kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles