Jeets ja Toom nautisid keerukust

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Jeets ja Andrus Toom.
Raul Jeets ja Andrus Toom. Foto: Rando Kall

AUTORALLI. Raul Jeets ja Andrus Toom kogesid enda jaoks midagi uut – esimest korda elus sõitsid nad täispikal asfaldirallil. Iirimaal toimunud EM-rallil mõistagi esikoha eest ei võideldud, kuid Ford Fiesta õnnestus tuua tervena finišisse ja tasuks saada 9. koht.   

«See oli meie jaoks väga keeruline ja samas väga nauditav ralli. Fantastilised katsed ja sõit asfaldil oli väga võimas kogemus,» rääkis Jeets. «Teisel päeval oli meil üks väga ohtlik hetk, kui sõitsime teelt välja, servast alla karjamaale ja palju polnud puudu, et oleksime üle katuse käinud. Õnneks saime pärast väikest seiklust, mille käigus kohalik talumees avas meile värava, teele tagasi.»

Talumeeste põldudel korraldatud eksirännak kukutas eestlased korraks isegi 17. kohale, kuid viimaseks kiiruskatseks õnnestus neil tõusta kümnendaks, ja pärast ühe konkurendi auto süttimist kerkiti veel koha võrra kõrgemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles