Tammeka esitles esindusmeeskonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil astub koos noorte jalgpalluritega rahva ette Tammeka esindusmeeskonna raudvarasse kuuluv Kristjan Tiirik.
Pildil astub koos noorte jalgpalluritega rahva ette Tammeka esindusmeeskonna raudvarasse kuuluv Kristjan Tiirik. Foto: Imre Pühvel

Tartu JK Tammeka esitles kolmapäeva õhtul Lõunakeskuses esindusmeeskonda ja esindusnaiskonda ning näitas rahvale alanud hooaja uusi mänguvorme.

Tammeka esindusmeeskond mängib Eesti kõrgliigas ning sai mullu seitsmenda koha. Meeskond on aastaid olnud kodupubliku hulga poolest Eesti kolme populaarseima seas. Kuna Tartus pole nõuetekohaseid kunstmuruväljakuid, on linna esindusmeeskond mänginud sel aastal liiga esimesed neli vooru võõrsil.

Tammeka tegevjuht Kalle Paas ütles, et sellel hooajal on esindusmeeskonna eesmärk korrata vähemalt eelmise aasta tulemust. «Ideaalis võiks see olla koha võrra parem ehk kuues koht. Kuna meeskondade tase on sellel aastal äärmiselt tugev, saab see olema raske, aga eesmärk tulebki püstitada kõrge,» lausus ta.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles