Nõudlus ületab pakkumist

Kuldar Kullasepp
, reklaamtoodete ja eriprojektide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesed huvilised on praeguseks saanud juba Apple Watchi käele proovida ning tellimuse sisse anda. Pildil õnnelike kella proovija Torontos, Kanadas.
Esimesed huvilised on praeguseks saanud juba Apple Watchi käele proovida ning tellimuse sisse anda. Pildil õnnelike kella proovija Torontos, Kanadas. Foto: AP / Scanpix

Samsungi värskeim nutitelefon Galaxy S6 ja selle kallim lähisugulane Galaxy S6 Edge tulid USAs ja Euroopa suuremates riikides müügile läinud reedel. Eestis saab seadmeid ette tellida ning kärsitute ostuhuviliste kätte jõuavad need lähemal ajal. Reedest alates võtab Apple vastu ka eeltellimusi oma nutikellale Apple Watch.

Samsungi jaoks on Galaxy S6 edu ülioluline. Viimasel ajal müügi vähenemist tunnistama pidanud Samsungil on vaja õnnestuda, et olla endiselt liider kõikides nutitelefonide segmentides. Samsung võib küll uhustada Androidi-maailmas domineerimisega, kuid tippklassi nutitelefonide turul on langus olnud korralik.

Galaxy S6 müügiprognoos teeb aga ettevaatlikult optimistlikuks – valdavalt on senised arvustused olnud kiitvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles