Nutiseadmed abiks lapselegi

Kuldar Kullasepp
, reklaamtoodete ja eriprojektide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anduritega varustatud beebibody Mimo mõõdab lapse kehatemperatuuri, hingamist ja palju muudki, andes tulemustest teada lapsevanema nutitelefoni.
Anduritega varustatud beebibody Mimo mõõdab lapse kehatemperatuuri, hingamist ja palju muudki, andes tulemustest teada lapsevanema nutitelefoni. Foto: Mimo

Kantavate seadmete propageerimisele keskenduv veebiportaal Wearables.com loeb üles hulga seadmeid, mis mõeldud väikestele lastele.

Esimesena mainitakse nime Sproutling kandvat võru. Randmepaelasarnane seadeldis pannakse lapse pahkluu ümber ning see mõõdab pulssi, kehatemperatuuri, liikumist ja keha asendit. Seadeldis saadab info nii Androidi kui ka iOSi nutiseadmetele ning annab vanematele märku, millal laps võiks ärgata või kas last näib vaevavat peavalu. Seadmel on isegi mikrofon, mis mõõdab helitugevust ruumis.

Sproutlingu hinnasildil on kirjas 259 dollarit ehk ligikaudu 240 eurot, kuid esimene partii toodetud seadmeid on juba läbi müüdud ja huviline saab end panna ootejärjekorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles