Tele2 Go Live’il jäi vahele 38 joobes alaealist

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Sorge/Caro / Sorge

Politsei koostas eilsel Tele2 Go Live’il 126 väärteomaterjali, millest 38 puudutasid alaealiste alkoholitarvitamist, osa väärtegusid pandi toime ka väljaspool ürituse toimumise ala.

53 väärtegu puudutasid tubakatoodete tarvitamist alaealiste poolt ning 7 tubakatoodete omamist, teatas ürituse pressiesindaja.

Väärteomaterjal koostati ka ühele täiskasvanule, kes alaealisele tubakatooteid edasi andis.

Täiskasvanutele vormistati alkoholitarvitamise eest 12 väärteomaterjali. Lisaks tabati kolm täiskasvanut, kes andsid alaealistele alkoholi edasi.

Lauluväljaku ümbruses tuvastati 12 liikluseeskirjade rikkumist, sealhulgas tabati üks purjus alaealine rollerijuht.

Lisaks nimetatud 126 väärteomaterjalile koostati veel viis väärteomaterjali mittesubjektidest alaealistele (alla 14-aastased) tubakatoodete omamise või tarvitamise eest.

Põhja prefektuuri Ida politseiosakonna ülemkomissar Tarvo Ingeraineni sõnul oli pilt rahulik avaliku korra osas, kus ei tuvastatud ühtegi rikkumist.

«Korraldajad olid omalt poolt teinud kõik toreda ja turvalise ürituse tagamiseks, ent muret teeb just noorte mõistmatus ja suhtumine tubakasse ja alkoholi – mõnel noorel on miskipärast lihtsalt vaja üks suits ära tõmmata või lonks alkoholi võtta. Ka mõni lapsevanem ei teadnudki oma võsukese viibimisest kontserdil ning tuli suure üllatusena, kui politsei palus neil oma alkoholitarvitanud lapsele järgi tulla,» nentis Ingerainen.

Ürituse territooriumil alkoholi- ega tubakatooteid ei müüdud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles