Kohvikud ja linn sõlmisid hea tava lepingu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rüütli tänavas asuva lokaali Vein ja Vine peremees Assar Jõgar ütles, et tema ettevõttel oli linna pakutud hea tahte lepinguga liituda lihtne, sest sellesse kirja pandud punkte täitsid nad juba varem.
Rüütli tänavas asuva lokaali Vein ja Vine peremees Assar Jõgar ütles, et tema ettevõttel oli linna pakutud hea tahte lepinguga liituda lihtne, sest sellesse kirja pandud punkte täitsid nad juba varem. Foto: Kristjan Teedema

Eile kirjutasid linnapea ja 11 toitlustusettevõtet alla hea tahte leppele, mille täitmisest loodetakse puhtamaid ja turvalisemaid tänavaid, aga ka kohvikukultuuri paranemist.

Nii linnaametnikud kui kohvikupidajad teavad aga, et heakord ja turvalisus tänavatel ei sõltu üksnes nende klientidest. Tegelikult hakkab pidu Rüütli tänaval pea iga päev tasapisi pihta juba kella kolme paiku pärastlõunal. Kui esialgu rüübatakse pinkidel istudes arglikult midagi kaasa võetud pudelist, siis mida rohkem õhtu poole, seda avalikumaks muutub jooming. Kui poed pannakse kinni, kolitakse välikohvikutesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles