Põhjalik reid näitas elu pahupoolt

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kogenud ja terava silmaga politseinikud suunasid narkojoobe kahtlusega juhid tänavalt parklasse, kus neile tehti kiirproov ja kontrolliti üle ka autod. Nii mõnestki masinast tuli välja kanepipiipe, aga ka meelemürki ennast.
Kogenud ja terava silmaga politseinikud suunasid narkojoobe kahtlusega juhid tänavalt parklasse, kus neile tehti kiirproov ja kontrolliti üle ka autod. Nii mõnestki masinast tuli välja kanepipiipe, aga ka meelemürki ennast. Foto: Risto Mets

Laupäeva õhtul ja ööl vastu pühapäeva korraldasid Tartu politseinikud suure reidi, avastamaks alkoholijoobes või narkouimas juhte. Tuhandete linlaste ja mujalt tulnute seas leidus ohtlikke sohvreid päris mitu.

«Kui noorel mehel on Viagra taskus, siis on kohe kahtlane,» räägib politseikomissar Argo Arukase oma tähelepanekutest. Nimelt ei tohiks noorel mehel üldjuhul erektsiooniga muret olla, kuid narkoaine mõju all veab väikemees alt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles