Mercedeste edul lõppu ei paista

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg.
Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

VORMEL-1. Lõppenud nädalavahetusel kihutasid vormel-1 autod Austrias, kus toimus hooaja kaheksas etapp. Etapi võitis Mercedese rooli keerav Nico Rosberg, kellele järgnesid tema tiimikaaslane Lewis Hamilton (+8,8) ja Williamsi eest sõitev Felipe Massa (+17,5).

Rosberg pani võidule aluse kohe stardis, kus ta teiselt positsioonilt esimesele kerkis. Hamilton teenis sõidu ajal veel ka boksitee joonele sõitmise eest viiesekundilise karistuse.

Õnnetult lõppes kaheksas osavõistlus aga McLareni sõitja Fernando Alonso ning Ferrari soomlasest sõitja Kimi Räikköneni jaoks, kes kokku põrkasid ja sõidu pooleli jätma pidid. Räikkönen kaotas oma sõiduvahendi üle kontrolli juba avaringi teises kurvis ja sõitis rajalt välja. Omapärasel kombel võttis soomlane kaasa ka Alonso, kes jõudis oma masinaga Räikköneni auto peale. Hispaanlane selgitas, et Räikköneni auto hakkas enne avariid vibama, kuid tegemist oli õnneliku õnnetusega, sest keegi vigastada ei saanud. «Ta vibas teisest kurvist välja tulles päris palju, käis paremale-vasakule, paremale-vasakule, mina olin parajasti vasakul, ja ühel hetkel kaotas ta auto üle kontrolli ja mina juhtusin seal olema,» rääkis Alonso intsidendist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles