Agressiivsed põhjaiirlased üllatasid Levadiat

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia treeneriduo – Marko Kristal ja Indrek Zelinski
Levadia treeneriduo – Marko Kristal ja Indrek Zelinski Foto: Peeter Langovits

JALGPALL. Eesti valitsev jalgpallimeister FC Levadia alustas teisipäeval tänavust euroteekonda, kui Meistrite liiga esimese ringi avakohtumises tehti võõral väljakul 0:0 viik Põhja-Iirimaa meistri Crusadersiga.

«Loomulikult oleks tahtnud väravaid lüüa, kuid samal ajal peab rahul olema, et ise suutsime vastased nulli peal hoida,» ütles Levadia peatreener Marko Kristal pärast mängu. Juhendaja sõnul olid eestlased valmis, et põhjaiirlased mängivad neile omast agressiivset ja sirgjoonelist jalgpalli, kuid siiski õnnestus Crusadersil Levadiat üllatada. «Nad tegid meie elu ikka väga raskeks. Teadsime, kuidas nad mängivad, kuid reaalselt midagi sellist kogeda on teine asi. Nad olid jõulised alates avaminutist ja see lõi meie mängu veidi sassi.»

Poolprofessionaalne Crusadersi meeskond oli kogu kohtumise jooksul veidi tugevam pool ning võimalusi suudeti luua Eesti meistritest rohkem. Avapoolaja alguses pidi otsustavalt sekkuma Levadia väravat kaitsenud Priit Pikker, kes tõrjus latti Andrew Mitchelli kauglöögi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles