Tartus ajab üks ummik teist taga

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu südalinnas Turu ja Soola tänava ristmikul oli eile keskpäeval ummik võrreldes esmaspäevaga üsna väike. Esmaspäeval võisid Soola tänaval bussijaama juures sõita ka
sõiduautod, eile oli samas kohas lubatud liigelda vaid bussidel ja teenindaval transpordil. Nagu pildiltki näha, ei pidanud osa sõiduautojuhte keelumärke miskiks.
Tartu südalinnas Turu ja Soola tänava ristmikul oli eile keskpäeval ummik võrreldes esmaspäevaga üsna väike. Esmaspäeval võisid Soola tänaval bussijaama juures sõita ka sõiduautod, eile oli samas kohas lubatud liigelda vaid bussidel ja teenindaval transpordil. Nagu pildiltki näha, ei pidanud osa sõiduautojuhte keelumärke miskiks. Foto: Kalev Saar

Kesklinnas tiheda liiklusega tänavatel käivad kaevetööd septembrini.

Tartu vana kaubamaja asemele uue kaubanduskeskuse ehituse tõttu on liiklus kesklinna väga sõidetavatel Turu, Soola ja Kalevi tänaval sel ning järgmistelgi nädalatel kõvasti häiritud, autojuhtidel tuleb seal arvestada suurte ummikutega.

Mida päev edasi, seda närvilisemaks on läinud liiklus kesklinnas. Esmaspäeva pärastlõunal olid Turu ja Riia tänava ristmikul ummikud, kus autojuhid seisid paarkümmend minutit. Eile lõuna ajal oli olukord parem, autojuhid pääsesid viieminutise ooteajaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles