Õnnetusse sattunud naine ei osanud ujuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei Viimsi uue veekeskuse ees  pärast raske õnnetuse juhtumist laupäeva õhtul. Foto on tehtud kella 20.40 ajal.
Politsei Viimsi uue veekeskuse ees pärast raske õnnetuse juhtumist laupäeva õhtul. Foto on tehtud kella 20.40 ajal. Foto: Erakogu

Laupäeva õhtul äsjavalminud Viimsi veekeskuse liutoru alt, 180 sentimeetri sügavusest basseinist leitud teadvuse kaotanud 42-aastane naine ei osanud abikaasa sõnul ujuda. Politsei alustas juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks kriminaalmenetlust.

Kui esialgu ütles Viimsi veekeskuse juht Andres Tiik, et naine oli liutoru all enne abi saabumist teadvuseta lebanud mitte kauem kui minut ja 50 sekundit, siis veekeskuse videosalvestistest on nüüdseks selgunud, et naine viibis vee all tunduvalt kauem.

«Seetõttu on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi 119 järgi, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist ettevaatamatusest,» ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Kelly Kruusimägi. «Menetluse eesmärk on välja selgitada, kas selline raskete tagajärgedega õnnetus on juhtunud kellegi tegevuse või tegemata jätmise tagajärjel.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles