Päästjad kruvisid uue sildi seinale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebruaris Tõrvandi komando hoonest välja kolinud pritsimehed otsustasid, et kodukanti peab teenus alles jääma, ja lõid vabatahtliku päästeseltsi. Eilsel avamispäeval kruvisid Karl Utsal (paremal) ja Marko Vohla komando seinale päästeseltsi sildi.
Veebruaris Tõrvandi komando hoonest välja kolinud pritsimehed otsustasid, et kodukanti peab teenus alles jääma, ja lõid vabatahtliku päästeseltsi. Eilsel avamispäeval kruvisid Karl Utsal (paremal) ja Marko Vohla komando seinale päästeseltsi sildi. Foto: Risto Mets

Möödunud on kaheksa kuud ja veebruaris Tõrvandis tühjaks jäänud päästekomandos pulbitseb taas elu. Tõrvandi päästjad, kes töötavad nüüd põhikohaga Tartus, lõid kohaliku päästeseltsi ja aitavad inimesi vabast ajast.

Päästekomando eestvedaja Toomas Arumägi ütles, et vabatahtliku üksusena on nende reageerimisaeg viis minutit. Et aga valves on korraga kaks meest ning tehnika on samuti valmis, ei hakka nad seda viit minutit tavaliselt ära ootama, vaid saavad minutiga masina liikuma. «Oleme hingega asja kallal,» lubas Arumägi.

Kaks autot

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles