Rakveres hukkus elumaja põlengus vanem mees

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakveres hukkus eile õhtul elumaja põlengus 65-aastane mees.

Ida päästekeskuse pressiesindaja sõnul sai häirekeskus Kauba tänaval asuvas elumajas puhkenud tulekahjust teate kell 21.07. Teataja sõnul võis korteris olla inimene.

Päästjate saabudes põles kahekorruseline puidust kortermaja lahtise leegiga. Teise korruse aknal oli tulelõksu jäänud inimene, kelle esimesena kohale jõudnud päästemeeskond aknale püstitatud redeli abil päästis. Meedikud vaatasid mehe üle ja haiglaravi ta ei vajanud.

Kaitsevarustuses päästjad sisenesid põlevasse majja, alustasid võimalike kannatanute otsimist ja tulekahju kustutamist. Päästetööde käigus leidsid nad teise korruse korterist elumärkideta vanema mehe, kelle elu ei õnnestunud meedikutel päästa. Päästetööde juhi sõnul puudus korteris suitsuandur, teatas päästekeskus.

Tule levikule pandi piir kella 23.30 ajal ja tulekahju likvideeriti kell 2.37. Menetlusinspektori esialgsel hinnangul sai põleng alguse esimese korruse koridorist, kus oli süttinud ladustatud mööbel. Tulekahju täpsemad asjaolud selgitab välja menetlus.

Sel aastal on Eestis tules hukkunud 33 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles