Idakeskuses toimub suur kogupereüritus

Tallinncity
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Idakeskus.
Idakeskus. Foto: ERIK PROZES/

18. oktoobril 2015 algusega kl 12 toimub kaubanduskeskuses Idakeskus suur kogupereüritus. Külalisi ootavad huvitavad konkursid, mitmekülgne kontsertkava ja auhinnad, teatab Etnoweb.      

Kontserdil esinevad loomingulised laste- ja spordikollektiivid kõikjalt Eestist: muusikateater Sakala Laululapsed, Tkd kooli kasvandikud, tantsustuudio Free Flow Studio, ansambel Trek ja tantsuteater Raada.

Kõige väiksematele on mullisõu, tasuta suhkruvatt, lõbusad klounid, õhupallid, batuudid ja virtuaalse reaalsuse atraktsioonid.

Tegevust leidub ka emadele-isadele ja vanaemadele-vanaisadele, kes saavad panna ennast proovile, osaledes erinevatel konkurssidel.

Spordisõpradele toimuvad avatud treeningud Idakeskuse spordiplatsidel, bowlingu-harrastajad saavad aga nautida oma lemmikmängu eritariifiga.

Peo lõpus toimub auhindade loosimine, auhinnad panevad välja Idakeskus ja selle partnerid. Peaauhinnaks on reis kahele Austria suusakuurorti Tez Tourilt.

Ürituse algab kell 12. Sissepääs on tasuta.

Antud uudis jõuab teieni projekti «LÕVI – lõimumisvaldkonna kommunikatsiooni​koostöövõrgustiku arendamine ja uudiste vahendamine» raames. Lõimumisvaldkonna info koostamise ning edastamise projekti «Lõvi» toetab Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed (MISA).

Foto: MISA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles