Haarav telemäng ootab küsimusi

Verni Leivak
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljanda hooaja võitjameeskond: (vasakult) Erki Bahovski, Tiit Naarits, Hugo Tang, Imre Kaas, Erki Berends ja Viktoria Korpan.
Neljanda hooaja võitjameeskond: (vasakult) Erki Bahovski, Tiit Naarits, Hugo Tang, Imre Kaas, Erki Berends ja Viktoria Korpan. Foto: Kanal 2

Peagi algab Kanal 2 taas populaarse mälumängu «Mis? Kus? Millal?» viies hooaeg.

Kuna uus hooaeg saab peatselt avapaugu, on just praegu taas oodatud kõik televaatajate küsimused. Eelkõige võiksid need olla põnevad ja vaimukad, põhinedes pigem loogikal ja ootamatutel seostel kui kuivadel faktidel. Lisainfot leiab Kanal 2 kodulehelt, kus saab küsimusi postitada. Oma küsimused võib saata ka aadressile kysimus@kanal2.ee.

«Mis? Kus? Millal?» on põnev telemäng, kus edu tagab reaktsioonikiiruse ja faktiteadmiste kõrval ka loogiline mõtlemine. Eesti helgematest peadest ja tuntud inimestest koosnevad kuueliikmelised võistkonnad peavad vaid ühe minuti jooksul vastama vaataja saadetud küsimustele. Kui stuudiovõistkond ei suuda pärast lühikest ajurünnakut küsimusele õigesti vastata, võidab küsimuse esitanud televaataja raha. Küsimused on väga erinevad: vahel peab neile vastamiseks jälgima videolõiku, vahel tuuakse stuudiosse mingi salapärane ese, vahel esitab küsimuse selle saatnud televaataja ise. Kõik küsimused on üllatavad ja vastused loogiliselt tuletatavad. Mäng käib kuue punktini, seis on 0:0, lahing targad versus televaatajad võib alata!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles