Spordi lühiuudised

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saskia Alusalu.
Saskia Alusalu. Foto: Saskia Alusalu Facebook

Alusalult rekord

Eesti kiiruisutaja Saskia Alusalu püstitas eile Saksamaal 1500 meetri distantsil uue Eesti rekordi. Alusalu sõitis Kanadas välja aja 2.02,87. Varasem rekord, mis oli samuti Alusalu nimel, oli 2.03,55. Oktoobri alguses Salt Lake Citys toimunud võistlusel püstitas Alusalu uue Eesti rekordi ka 500 meetris, kus sai kirja 42,34. Alusalu nimel on Eesti tippmark lisaks kahele nimetatud distantsile ka 1000, 3000 ja 5000 meetri distantsil.

Albert Miamis 11. kohal

Eesti pikamaatriatleedi Marko Alberti võistlushooaeg jätkus Ameerika Ühendriikides, kus eestlane lõpetas Ironman 70.3 sarja kuuluva Miami poolpika triatloni 11. kohaga. Alberti aeg Miamis oli 3:58.01, kaotust võitjale kogunes 14 minutit ja 38 sekundit. Esikoha sai sakslane Michael Raelert, kes tõusis võitjaks tänu suurepärasele jooksule. Kolme nädala pärast ootab Albertit hooaja viimane start, siis juba täispikal distantsil Arizonas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles