Savisaar Narva sündmustest: Kadri Simsoni juhtimise all läheks kogu Keskerakonnaga niimoodi

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar Tallinna televisiooni stuudios.
Edgar Savisaar Tallinna televisiooni stuudios. Foto: Kuvatõmmis

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ütles Tallinna televisiooni otsesaates, et kui Kadri Simson saab Keskerakonna esimeheks, siis juhtuks kogu erakonnaga sama lugu nagu äsja Narvas, kus linnavolikogu Keskerakonna fraktsioonist lahkus 15 keskerakondlast, kes liituvad opositsiooni moodustatud uue fraktsiooniga Ühtne Narva.

«Ega minagi täpselt ei tea, mis seal juhtus. Kangesti tahaks öelda, et nii juhtub kogu Keskerakonnaga, kui Kadri Simson peaks hakkama erakonda juhtima. Aga kuna ma ei usu, et ta hakkab seda tegema ja ma ei taha kellelegi ka halba soovida, siis ma loodan, et narvalased saavad oma visklemistest üle,» rääkis Savisaar Tallinna TV otsesaates TeleTallinn.

«Ma usun, et lähemad nädalad või kuud näitavad, mis sellest saab. Ähvardatakse, et järgmisel korral tuleb umbusaldusavaldus linnapeale. Ma väga loodan, et ehk nad saavad nendest vastuoludest jagu, aga eks tulevik näitab seda,» lisas ta.

Savisaare sõnul võis teatud märke juba varem näha, kuigi kuni viimase hetkeni olevat Narva keskerakondlased kinnitanud, et nad on täiesti ühtsed. «No saab nüüd näha, kuidas edasi läheb. Tundub, et seal on rohkem isiklikud vastuolud ja võitlus selle ümber, et kes Narva linna tegelikult juhtima hakkab ja kes praegu seda juhib,» lausus Savisaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles