Kurikaga röövel ründas Lasnamäel naist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pesapallikurikas
Pesapallikurikas Foto: Wikipedia.org

Eile kella 19 ajal üritas kurjategija Tallinnas Lasnamäel Liikuri tänaval röövida naisterahvast, keda ta lõi korduvalt kurikalaadse esemega ning võttis seejärel tema koti. Politsei palub abi kurjategija tabamisel.

Eesti venekeelsetes foorumites levib kulutulena uudis sellest, kuidas eile õhtul rünnati Lasnamäel üht naist kurikaga, ohver olevat haiglas. Facebookis manitsetakse naisi ettevaatusele: «Olge ettevaatlikud. Krasnaja Derevnjas ründas üks mees minu ema pesapallikurikaga. Ema on haiglas!»

Rünnak toimus teisipäeva õhtul Lasnamäe osas, mida rahvasuu kutsub Krasnaja Derevnjaks ehk Punaseks Külaks, Liikuri 32 maja juures. Ründaja eesmärgiks olevat olnud ohvri röövimine, sündmuskohale kutsuti ka politsei.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kaarel Kallas kinnitas rus.postimees.ee’le, et niisugune juhtum leidis tõepoolest aset. Ta täpsustas, et ründaja relvaks oli ese, mis võis meenutada pesapallikurikat, kuid ei olnud ilmselt siiski kurikas.

«Esialgsetel andmetel püüti eile õhtul kella seitsme paiku Lasnamäel Liikuri tänaval röövida naisterahvast. Kurjategija lõi naist mitu korda kurikat meenutava esemega, jätkates löömist ka siis, kui ohver oli juba maha kukkunud, seejärel aga võttis ära tema käekoti. Sündmust nägi pealt juhuslikult sealt möödunud noormees, kes läks naisele appi. Seda nähes tungis kurjategija ka talle kallale. Tekkinud rüseluse käigus õnnestus noormehel kurjategijalt löögiriist ära võtta. Pärast seda viskas kurjategija naise käekoti maha ja jooksis ära,» rääkis Kallas.

Ta lisas, et mõlemad kannatanud viidi haiglasse. Noormees oli saanud kergemaid vigastusi ning ta lubati pärast esmaabi andmist koju. Juhtumi asjaolude välja selgitamiseks algatati kriminaalasi.

Kahtlustatav on umbes 30-40 aastane

Põhja prefektuur tänas sotsiaalmeedias julget noormeest, kes eile õhtul sekkus. «Õnn oli, et aitaja pääses kergemate vigastustega. Esmajoones tuleb alati helistada hädaabinumbril 112, sest enda elu ja tervist ei tasu ohtu seada,» toonitas prefektuur.

«Teeme kõik endast oleneva, et kurjategija kiiresti tabada. Palume siinkohal kõigi inimeste abi,» lisas politsei abipalves.

Kallaletunginud meesterahvas on umbes 30-40 aastane, 175-180 cm pikk, sportliku kehaehitusega ning räägib ilmselt vene keeles. Tal on lühikesed tumedad juuksed ning rünnaku ajal oli tal seljas tumesinist värvi jope.

Kõigil, kel on informatsiooni nimetatud isiku kohta või kes juhtusid rünnakut pealt nägema, palub politsei sellest teada anda telefoninumbril 56904272.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles