Soonik: liiga palju meelelahutust võib president Ilvese rolli hägustada

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Hendrik Ilvese plaadi «Teenage Wasteland - Lemmikud aastatest 1963–1978 / Favourites 1963–1978» esitluspidu.
Toomas Hendrik Ilvese plaadi «Teenage Wasteland - Lemmikud aastatest 1963–1978 / Favourites 1963–1978» esitluspidu. Foto: Sander Ilvest

Tallinna ülikooli kriisikommunikatsiooni õppejõu Mart Sooniku hinnangul võivad president Toomas Hendrik Ilvese eraelu puudutavad küsimused kahjustada tema moraalse valvuri rolli, sest liiga palju meelelahutust hägustab seda.

Mart Soonik. Foto:
Mart Soonik. Foto: Foto: Jelena Rudi

Soonik rääkis ETV saates «Ringvaade», et viimastel päevadel president Ilvese ümber tekkinud nn skandaali peaks jaotama kahte ossa, üks on rünnak presidendi kantselei vastu (Iivi Anna Masso kiri - toim) ja teiseks presidendi kihlumine Ieva Kupcega, vahendas ERRi uudisteportaal.

Loe lähemalt: Iivi Anna Masso: mind tõsteti jõuga Kadriorust välja

Sooniku sõnul on Eesti presidendile omistatud moraalse südametunnistuse valvuri roll.

«Juhul, kui see roll läheb liiga meelelahutussfääri ära ehk tekib liiga palju plaate, kontserte ja suhteid, siis on need küll ilusad ja sobivad kuningale, keda samuti rahvas armastab, kuid mulle meeldib kuulata presidendi seisukohavõtte julgeoleku ja küberkaitse teemal ning liiga palju kollast võib tema tõsist rolli hägustada,» märkis ta.

«Presidendi kantselei peaks vastama nendele küsimustele, mis on seotud Iivi Anna Massoga ja ka nendele, mis puudutab uut kihlatut Ieva Kupcet,» toonitas Soonik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles