Reklaamikeelu kleepsuga postkasti eurokalkulaator ei jõudnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline näeb välja eurokalkulaator, mis jõuab  postkastidesse üle Eesti.
Selline näeb välja eurokalkulaator, mis jõuab postkastidesse üle Eesti. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuressaare elanikule, kelleni eurokalkulaator seni jõudnud ei ole, öeldi postkontori klienditeenindusest kalkulaatorist ilmajäämise põhjenduseks, et tema postkastil on reklaamipanekut keelav kleeps.

Saarlanna Inna sõnul öeldi neile Eesti Posti klienditeeninduse numbrilt, et kuna postkastil on kleebis «reklaami mitte panna», siis ei pandud postkasti ka kalkulaatorit, kirjutas Saarte Hääl.

Naine pidas klienditeeninduselt kuuldud põhjendust kummaliseks, sest vaatamata rämpsposti keelavale kleepsule on nende postkasti varasemalt ikkagi soovimatut reklaami jõudnud ja lisaks lubati kalkulaator toimetada iga leibkonnani, kellel on postkast.

Saaremaa kandekeskuse juhataja Margit Tammeleht selgitas, et vestles kõnealust tänavat teenindava kirjakandjaga ja et sealne elanik pole tõepoolest seni eurokalkulaatorit saanud, kuid seda mitte reklaamikleepsu tõttu, vaid kirjakandjal lihtsalt ei jätkunud sel päeval eurokalkulaatoreid ja klient saab oodatud kalkulaatori esimesel võimalusel.

«Täienduseks niipalju, et kirjakandja kinnitusel ei pane ta sellesse postkasti pidevalt kõiksugu reklaamlehti, kuna postkastil on reklaami keelav kleebis,» ütles Tammeleht, lisades, et reklaamikannet ei teosta ainult Eesti Post.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles