ERRi nõukogu esimeheks sai Hagi Šein

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hagi Šein
Hagi Šein Foto: Raigo Pajula

Rahvusringhäälingu nõukogu valis tänasel istungil oma uueks esimeheks sotsiaaldemokraadi ja kunagise ETV juhi Hagi Šeini.

Šein vahetab välja Andres Jõesaare, kes sellelt kohalt surmaga lõppenud liiklusõnnetuse tõttu tagasi astus. Jõesaar jätkab ringhäälingunõukogu lihtliikmena, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Šeini kandidatuuri ERRi nõukogu juhi kohale pakkus välja Jõesaar ise. Šein on ringhäälingunõukokku kuulunud kümme aastat. Aastatel 1992-1997 juhtis ta ETVd ning praegu on ta Balti Filmi- ja Meediakooli direktori kohusetäitja.

Jõesaar otsustas nõukogu juhi kohalt tagasi astuda pärast seda, kui politsei esitas talle oktoobri lõpus kahtlustuse hukkunuga lõppenud liiklusõnnetuse põhjustamises.

17. juulil sõitis Jõesaar Volvoga Tallinnas Nõmme tee ja Linnu tee ristmikule ning põrkas seal kokku rolleriga, mida juhtinud 17-aastane Alar Leuska hukkus. 16-aastane kaasreisija sai raskelt vigastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles