Õigusapteek kutsub tasuta õigusnõustamisele

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti Juristide Liidu üliõpilaste õigusbürood alustavad taaskord 25. jaanuaril tasuta õigusabi osutamist Tallinna linnakantselei teenindussaalis, Mustamäe linnaosavalitsuses ja Saue vallas Laagri kultuurikeskuses.

Nõustamise ajad ja päevad on jagatud eesti ning vene keelerühmade järgi ning sellega on tagatud kvaliteetse õigusabi kättesaadavus vastavalt abivajaja keele kasutusele. Nõustamine toimub elava järjekorra alusel, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Tasuta õigusabi annavad vähemalt teise õppeaasta õigusteaduskonna tudengid.

Tallinna linnakantseleis antakse tasuta õigusabi esmaspäeval kella 10-16 eesti keeles, teisipäeval kella 10-16 vene keeles, kolmapäeval kella 10-16 eesti keeles, neljapäeval kella 10-16 vene keeles ja reedel kella 10-14 eesti keeles.

Mustamäe linnaosavalitsuses saab tasuta õigusabi esmaspäeviti kella 12-17 eesti ja vene keeles, Laagri kultuurikeskuses (Veskitammi 8) esmaspäeviti kella 12-18 eesti keeles.

Täpsem info Eesti Juristide Liidu kodulehelt või Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles