Kõrvalmaanteed on jätkuvalt libedad

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle auto hommikune sõit lõppes kraavis Pärnu–Rakvere maanteel Paide linna piires Olerexi tanklast paarsada meetrit Mäo poole.
Selle auto hommikune sõit lõppes kraavis Pärnu–Rakvere maanteel Paide linna piires Olerexi tanklast paarsada meetrit Mäo poole. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Varahommikul enne kella kuut sadas lund veel Põhja- ja Kirde-Eesti rannikuäärsetel aladel. Kui põhi- ja suurematel maanteedel on sõidujäljed enamasti puhtad ja kuivad, siis kõrvalmaanteed on paljudes kohtades endiselt lumised ja libedad.

Põhja- ja Kirde-Eesti põhi- ja suuremad tugimaanteed olid varahommikul lumised või soolalumesegused ning paiguti ka puhaste sõidujälgedega, kuid sõiduradade vahel, kiirusmuuteradadel ja ristmikel oli kinnisõidetud lund ja soolalumesegu.

Mujal Eestis olid teedel sõidujäljed peamiselt puhtad ja kuivad, lõiguti ka soolaniisked. Sõidujälgede vahel ja laiendustel esines soolalumesegu ja kinnisõidetud lund. Võru maakonnas oli teedel kohati kerget lendlevat lund.

Ilm oli valdavalt selge ja sajuta, lund sadas Harju, Lääne-Viru ja Ida-Viru maakonnas. Sajupiirkonnas oli nähtavus paiguti halb. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -6 kraadist kuni -17 kraadini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles