ERSO raamatupidaja lahkub ametist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERSO ajutine juht Anneli Unt
ERSO ajutine juht Anneli Unt Foto: Mihkel Maripuu

Sel nädalavahetusel avaldas Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri (ERSO) raamatupidaja Tiina Kõuts, et soovib tööpostilt lahkuda.

«Meil on raamatupidajaga kokkulepe, et ta on kuni uue aastani tööl ning seejärel lahkub. Täiesti rahulikult ja omal soovil,» rääkis ERSO ajutine juht Anneli Unt ja lisas, et siin ei ole midagi ennekuulmatut, kui inimene soovib töökohalt lahkuda omal soovil.

Juhi sõnul on tegu täiesti tavalise ja töise situatsiooniga – endise ERSO juhi Andres Siitaniga olevat raamatupidajal olnud kokkulepe, et ta töötab kodus. «Mina aga soovin, et ta töötaks kontoris,» ütles Unt.

Küsimusele, kas raamatupidaja Kõuts soovib ametist lahkuda seepärast, et talle ei sobi kontoris töötamine või seepärast, et kardab peagi ERSOt kontrollima saabuvale riigikontrollile pabereid edastada, vastas Unt, et seda ta öelda ei oska.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles