Edgar Savisaar avas Nõmme perel veekraani

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar avas täna Nõmmel Tallinna kanaliseerimise programmi raames äsja vee- ja kanalisatsiooniühenduse saanud perel veekraani, mis on üks viimaseid veeühendusi, mis sel aastal loodi ning mis veevärgi lõpliku väljaehitamise raames veel teha oli.


Maja perenaine Ethel Pavel sai võimaluse avada tänaval asuv peakraan. Seejärel mindi koos linnapea ja ajakirjanikega majja kontrollima, kas kraanist ikka vett tuleb.

«Kuigi veevarustuse väljaehitamine puudutab Pirita, Nõmme, Haabersti ja Kristiine elanikke, kelleni lõpuks jõuavad kvaliteetsed veeteenused, on see suur samm edasi kogu linnale. Lisaks mugavusele on ääretult oluline keskkonnahoiu aspekt. Me kõik oleme huvitatud puhtamatest mererandadest ja rohelisemast linnakeskkonnast,» ütles Savisaar.

2010. aasta lõpuks on loodud liitumisvõimalus üle 6700 kinnistule Tallinnas. Võrkude laiendamisse on investeeritud ligi miljard krooni. Kokku ulatub Tallinna kanalisatsioonitorustike pikkus üle 1200 kilomeetri ning veetorustike pikkus üle 930 kilomeetri.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles