Tsahkna Odini sõdalastest: eestlased peaksid toetama ikka eelkõige meie endi jõudusid (6)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi esimees Margus Tsahkna.
IRLi esimees Margus Tsahkna. Foto: Peeter Langovits

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimees Margus Tsahkna avaldas sotsiaalmeedias imestust, miks Eestis Odini sõdalasi vaja on ja nentis, et kes tahab Eesti asja ajada, see peaks liituma kaitseliidu või abipolitseiga, mitte Odini sõdalastega.

«Vaatan ja imestan odinlaste teema üle tekkinud erutuse üle. Miks meile vaja mingit võõrast asja? Eestile mõtlevad inimesed liituvad meie enda katseliidu või abipolitseinike ridadega,» arutles sotsiaalkaitseminister Tsahkna Facebookis.

«Meil on olemas usaldusväärne kaitsevägi ja heal tasemel politsei. Eestlased peaksid toetama ikka eelkõige meie endi jõudusid. Poliitikute suhtes võib usaldus olla madal, aga kaitseväe ja oma riigi politsei vastu ei saa umbusaldust avaldada. Nii et liituge kaitseliidu ja abipolitsei jõududega, kui tahate Eesti asja ajada,» lisas Tsahkna.

Loe lisaks:

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles